Всеки трепет е мой стих отронен.
Всяка мисъл - многоцветна дъга.
Всеки изгрев е вятър догонен.
Всеки залез - съкровена мечта.
Всеки бриз е балсам за душата.
Всяка капчица дъжд - свобода.
Всеки полет отвъд небесата,
ме превръща в щастлива звезда.
Всеки миг на магия е щедрост.
Всяко чудо - дарено от Бог.
Любовта! Тя е нужда - потребност!
Тя е изворът твой за живот.
© Камелия All rights reserved.
...
Всеки миг на магия е щедрост.
...
Тя е изворът твой за живот."
Красиво!