16.05.2017 г., 13:56 ч.

Волна като птица 

  Поезия » Друга
486 1 5

Да отлитна и вятъра, да прегърна,
да разперя криле и да обгърна.
С тези две ръце,
да ръкопляскам на сърце.

Прелитам към небесно ято,
подарък от изминала есен,
от изминало лято...
Сплотявам тесния кръг,
под небето ясно
и изминавам пътя
с красотите, на морето голямо.

Прелитайки над морета,
прелитайки над езера...
Платното спря времето,
пишейки с пера.

Волна като птица,
ражда свойте чеда.
И в сплотеното семейство
приютява, една ранена душа.

И в тихите води,
вълната грабва свойте мечти.
Вечери да пробуди,
тих дъжд да разлюби.

Волна като птица,
прелитам над брегове.
За да нося щастие,
на душите, като мен. 

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??