14.12.2017 г., 14:00 ч.  

Volo* 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
532 1 0

Искам
да почувствам
допира
на тялото ти
с душата ми!
Искам
ти усетиш
удоволствието
на тялото ми
с душата си!

© Никола Станиславов Всички права запазени

*Volo- "Искам" на латински

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??