Dec 14, 2017, 2:00 PM  

Volo* 

  Poetry » Love, White poetry
537 1 0

Искам
да почувствам
допира
на тялото ти
с душата ми!
Искам
ти усетиш
удоволствието
на тялото ми
с душата си!

© Никола Станиславов All rights reserved.

*Volo- "Искам" на латински

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??