5.02.2015 г., 10:41 ч.  

Волята Адамова 

  Поезия » Друга
275 0 1

Повярвах!
И сега изпитвам Божи страх
да не подпали чергата ми огънят,
заченат само с мисъл,
с концентриран лъч насочен в праханта
към безнадеждно мокрите
ми моления.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??