22.08.2017 г., 11:05 ч.

Впрегнати шевове 

  Поезия » Друга
231 2 0

Зашиваш скъсаното в мен

със думи вдянати от устни.

Не ги изричаш,

не казваш нищо,

но те се пишат

със черен конец,

впряг от устреми,

следите от копитата

препускащи

изтриват препинателните знаци...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??