ВРАБЧЕТА
По поляни и горички
и по нивички с тревички,
скачат малките врабчета
с кривичките си крачета.
По дъждовните градчета,
те се скитат без умора,
а храна те получават
от добри и благородни хора.
Щом трохичка те получат,
литват пак към небесата
и за приключения нови бият им сърцата.
© Гери Димитрова Всички права запазени
ПОздрави от мен! Наистина много мило. Докосна ме!