Врабчетата за милост моля...
Като трохи изроних Съвестта
със крехката надежда притаена,
по каменистия ми път в Света
врабчетата да имат жал към мене...
Следите да не изкълват от глад
и платната грешно да обърна!...
Преди последния - житейски хлад,
към себе си мечтая да се върна...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени