22.11.2016 г., 11:15 ч.

Аз просто искам да те имам 

  Поезия » Любовна
3370 18 18

Аз просто искам да те имам,

поне за ден, поне за час.

Да шепна само твойто име,

да чувам само твоя глас.

Да те докосвам с трепнещи ръце,

и топлината ти да ме обгърне.

Да се взирам в милото лице

и простичко да те прегърна.

С дъха си да ме париш, нежно

и с устни бавно да отпиваш

от моите уста копнежа –

назрял, нетърпелив, напиращ.

Да срещна погледа ти, да потъна

в очите ти и да остана там.

Да ти се отдам напълно и до дъно

забравена, без капка свян.

Да кажа тихичко „Обичам те“

и моето сърце за миг да спре.

Уверена сега аз вричам се,

че цяла съм единствено за теб!

 

2012г.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??