7.07.2007 г., 17:10 ч.

Врата (Гурбет) 

  Поезия
617 0 6

Врата

Звъни се на вратата...
Иде Мина!
И Стефка идва всеки ден! Почти.

Огряват - две слънца -
на татко си сълзата.
Избрали сa - свободни! - от многото врати.

4 Февруари 2003, Ломбо Есте

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??