29.04.2012 г., 15:47 ч.

Вреда 

  Поезия » Любовна
610 0 2

Празно поле!

Също като онова сърце!

Отритнатото!

Оставеното!

Забравеното,

че е съществувало преди!

Преди

онзи

Някой

да го нарани!

Да го счупи

на парчета

от стъкла!

Да го хвърли

с безразлична ръка!

Да не каже

нито дума!

Дни дори

да не продума -

за сторената злина,

за нанесената вреда!

Човешка...

Нечовешка...

За изхвърленото сърце

на едно невинно дете!

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??