3.08.2014 г., 21:32 ч.

Време 

  Поезия
468 0 1

Животът въпрос е на време.

Време, което го имаш.

Време, което го нямаш.

Време, в което отричаш,

време, в което прощаваш.

Време, в което обичаш,

време, в което се мразиш.

Време, в което избираш,

време, кое пропиляваш.

Време, в което умираш,

време, в което се раждаш.

Времето за никой не спира;

животът без теб продължава.

 

Не искай от времето нищо,

ти си нищо за времето.

Поискай от себе си всичко –

ти си всичко за себе си.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??