Секундите се броят,
минутите минават...
Цигарата все още гори.
А часовете се оронват като листата на дърво.
Дните минават,
седмиците ни остават,
месеците ни подминават.
А годините си минават.
Времето ни в търсене преминава.
Време просто няма!
Виждаме, че много не ни остава.
То просто минава и ни поглъща.
Времето ни обърква.
Дотук!
Време вече няма.
Играй за успех!
Цигара нова гори.
Играй за забава,
защото много не ни остава.
То просто ни подминава.
© Симона Ангелова Всички права запазени