10.06.2010 г., 16:55 ч.

Време е! 

  Поезия
560 0 9

 

 

 

          Вече е време

        да взема този живот и да го живея,

        вече е време

        да те измия от кожата си,

        вече е време

        да махна топлийките

        от препарираните пеперуди,

        вече е време

        да събудя крилете си,

        време е

        да се сдобря с усмивката,

        време е

        да освободя косата си,

        време е

        да си сложа червило,

        вече е време

        за мен...

        Време ли е вече?

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??