Jun 10, 2010, 4:55 PM

Време е! 

  Poetry
563 0 9

 

 

 

          Вече е време

        да взема този живот и да го живея,

        вече е време

        да те измия от кожата си,

        вече е време

        да махна топлийките

        от препарираните пеперуди,

        вече е време

        да събудя крилете си,

        време е

        да се сдобря с усмивката,

        време е

        да освободя косата си,

        време е

        да си сложа червило,

        вече е време

        за мен...

        Време ли е вече?

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??