20.03.2005 г., 18:00 ч.

Време е да си вървим... 

  Поезия
969 1 2
Кога сгреших, какво направих,
с какво се промених, че реши да го направиш?
До тебе бях и винаги ще бъда! Но ти реши така!
Време е да си вървиш, аз няма да си тръгна!
Кажи ми време за раздяла щом дошло e, нека си вървим!
Но знай - животът си е мой, ти нямаш право да го сринеш!
Аз съм тук и винаги ще бъда! Време е да си вървиш!
Сбогом казвай и не се обръщай!
В очите ми за тебе няма сълзи!
С усмивка винаги ще срещам твоя поглед!
Сбогом! Време е да си вървиш!!!

© Катя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??