12.12.2008 г., 22:15 ч.

Времена 

  Поезия » Друга
467 0 7
Тогава...
... когато
се срещнахме
в неизвестното,
изпълнени
бяхме
с ярост
и гняв.

Тогава
объркани
бяхме
и не открихме
пътя
към
своите сърца!

А, гордостта
помоли
да бъде
пътеводител...
... и поведе ни
към
грешен път!

Но мина време
и
тя
наранена,
сама
се отказа
от нас.
Остави ни
там...
... в минало време!

Сега
отново се търсим,
но вече
в известното
и тук...
... в сегашното време
не заблудени
вървим
все още
към
пътя
за своите сърца!

А, утре...

... в бъдеще време
ще се намерим
във възможният
път
и
влюбени
сами
ще открием
сърцата си
за търсеното чувство
любов!

 


© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??