7.05.2007 г., 9:36 ч.

Времена 

  Поезия
465 0 1

Времена на войни и грях.

Времена, които няма да свършат.

Времена, в които живеем със страх,

а злодеите своите ръце ще избършат.


Пак допуснахме роби да бъдем,

пак животът на косъм стои.

С буца в гърлото ще преглътнем -

вече това ще са нашите дни.


Чума ужасна вилнее навред

и сърцата ни със злоба изпълва.

Всеки човек тя прибира наред,

а това ти ще видиш тепърва...


                            февруари 2005 г.

© Жана Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??