7.04.2016 г., 22:44 ч.

Времена и нрави 

  Поезия » Хумористична
496 0 1

                             Времена и нрави

 

      Със женските гащи, едно време

      човек можеше да вземе

      и колата да си измие

      и прозорците да изтрие,

      абе, доста неща да свърши,

      а сега какво - даже очилата си не може да

      избърши!!!

 

                              За заклети ергени

 

      Има истина стара

      и неписан закон.

      Е..ш кат магаре

      и бягаш кат кон!?!

 

                              Всичко с времето си.

 

      И да искаш и да не щеш

      като остарееш, ще разбереш,

      но не и днес

      че поза 69 преминава в 96 . 

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??