12.08.2008 г., 6:10 ч.

Временно 

  Поезия » Любовна
538 0 2
Това е мимолетно. Знам.
Не очаквам да стане сериозно.
Аз съм временна, за да не си сам.
Временно хубавото няма да е грозно.

Не те познавам като човек
и едва ли ще мога да те опозная,
но знам, че искам сега да съм до теб.
За бъдещето не искам да мечтая.

Добре ми е, щом сме един до друг.
Усмивката ти връща радостта.
Сега те искам до мен, тук.
И ти си временен. За да не съм сама.


2003г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Казват,че няма нищо по-постоянно от временните неща.Е, не винаги,но
    понякога...
  • Не бих могла да живея така!
    Но понякога от нещо временно и се получава нещо хубаво
Предложения
: ??:??