25.03.2009 г., 0:59 ч.

Времето 

  Поезия » Друга
451 0 1
Времето за нас не спира своя ход,

ние с теб сме само две прашинки.

И стрелките неуморно се въртят,

часовете се размиват във годините.

Колко стъпки правим слепешком,

колко шансове, напразно пропилени.

Безвъзвратно губейки мига

уж вървим напред, а в кръг се лутаме -

въртележка от житейски грешки.

 

© Малита Малита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??