3.08.2016 г., 15:12 ч.

Времето 

  Поезия » Философска
237 0 0

ВРЕМЕ

 

По стъпките на времето вървя...

И прах косите ми посипва...

От раните душата ми кърви

и стъпките, след мен засипва...

 

О, с този лепкав животински страх,

от който всеки ден умирам!..

От него няма да се отърва, разбрах...

И кривите му пътища пътища избирам.

© Hristo Slavov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??