Времето
без жалост ни променя.
Пример сам със себе си ще дам.
В младостта ядях, за да живея,
в старостта живея, за да ям.
Друга радост май не ни остана.
И мераците
ни изоставят,
и надеждата, и любовта.
Всичко!
Даже жаждата за слава.
Въпреки за нея да разправят,
че оставала и след смъртта.
© Ангел Чортов Всички права запазени