Dec 19, 2019, 12:36 PM

Времето без жалост ни променя 

  Poetry » Phylosophy
1092 0 2

Времето 
без жалост ни променя.


Пример сам със себе си ще дам.
В младостта ядях, за да живея,
в старостта живея, за да ям.

 

Друга радост май не ни остана.

 

И мераците 
ни изоставят,
и надеждата, и любовта.

 

Всичко!


Даже жаждата за слава. 
Въпреки за нея да разправят, 
че оставала и след смъртта.
 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??