9.07.2020 г., 10:45 ч.

Времето чака до глад 

  Поезия » Друга
858 2 2

Птиците мълчат с устните Ни

в тези дни, които са празни,

а болката - пълна.

Танцуват навън листата,

но не чуваме музиката,

заключена в очите Ни.

Тя тръгва само с докосване.

Тя чака Нашите дни.

да започнат...

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Привет, Дора, Ники и Мариана! Радвам се, че се отбихте при мен!
  • Чудесно е Габс!
    Обичам творбите ти!
Предложения
: ??:??