23.11.2018 г., 18:28 ч.

Времето е в мен 

  Поезия » Друга
627 1 4

 

Не мога

времето да спра,

нито в шепа да го уловя...

Не мога!

Мога да забавя

за миг стрелките -

в ритъма синхронен.

Но, не и

сам.

 

Не знам и как,

защото съм пространство,

където няма светофари!

Защото не пътувам...

Защото от безтебие -

времето пътува

в мен.

 

23.11.2018

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??