15.02.2019 г., 22:03 ч.

Времето лекува? 

  Поезия » Любовна
344 0 0

Много дълго чаках,
и се наранихме...
Прекалено плаках,
и се разделихме...

 

Нали навън е ден?
Гадно е да плача.
Живееш още в мен -
някъде във здрача...

© Красимир Всички права запазени

посветено

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??