ВРЕМЕТО ЛЕТИ
Времето лети,
и животът си върви.
Промяната е много тежка,
и не мога аз да я приема.
Годините тъй бързо се изнизват,
сякаш като стрели ни пронизват,
и няма връщане назад.
Само споменът едничък ни остава,
за да не потънем в забрава.
Как искам отново аз да съм дете,
и всичко пак да изживея,
но за жалост невъзможно е това,
защото животът своята дума си казва.
Само ако можех да го спра,
щях да върна всичко изгубено,
и отново до си бъда малкото момче.
Но това няма да стане,
а само болката в мен ще остане!
© Христо Бонев Всички права запазени