14.01.2007 г., 5:47 ч.

времето лети 

  Поезия
798 0 3
Много мисли, много чувства,
сбъднати и несбъднати мечти,
успешни и неуспешни дни,
усмивки-сълзи...

Сълзи, че времето лети
и краде мойте младини.
Вярно - състарих се,
но пък също обогатих се.

С мъдростта на зрял човек,
ръководен от ума си,
уважавал съвестта си.

Хората на този свят
имат право да избират,
за да имат те късмет,
с чисти и добри сърца
като малките деца!

© Маргарита Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??