18.02.2008 г., 13:10 ч.

Времето лети 

  Поезия
778 0 0

Времето Лети

 

Колко време мина, може би година.

Калко време мина, броени месеци,

дни от изминалите седмици...

Колко бързо времето лети!

А часовника, тиктака и тиктака,

Времето не спи...

От седмици в дни, а дните в часове...

Времето лети, никого не чака!

Колко време мина, а аз съм толкова уморен -

Да стоя и да чакам, да чакам следващото

Утро.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??