Времето Лети
Колко време мина, може би година.
Калко време мина, броени месеци,
дни от изминалите седмици...
Колко бързо времето лети!
А часовника, тиктака и тиктака,
Времето не спи...
От седмици в дни, а дните в часове...
Времето лети, никого не чака!
Колко време мина, а аз съм толкова уморен -
Да стоя и да чакам, да чакам следващото
Утро.
© Красимир Иванов All rights reserved.