11.03.2007 г., 19:11 ч.

ВРЕМЕТО ЛИ МЕ ПРЕДАДЕ 

  Поезия
697 0 11
Времето ли ме предаде, тайните ми щом разкри. Толкоз лесно ги раздаде и не ме предупреди. В слепота живях до вчера, днес живея в празнота, след прощалната вечеря с мойта счупена мечта. Ти, приятелю, предател, нож в сърцето ми заби, беше само наблюдател, но не се полакоми...

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??