19.10.2014 г., 10:46 ч.

Времето не чака 

  Поезия » Любовна
413 0 2

Времето не чака

 

 

Бързаш ли, не ще успееш,

бягаш ли, ще пропилееш,

няма вечно да те чака,

животът не се протака...

 

И помни и си го знай,

всичко е до време,

не използваш ли го ти,

то ще отлети...

 

......................................

 

Музиката ще засвири,

във сърцата ни игриви

и душата най-подир,

ще дочака своя мир...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??