Времето не чака
Бързаш ли, не ще успееш,
бягаш ли, ще пропилееш,
няма вечно да те чака,
животът не се протака...
И помни и си го знай,
всичко е до време,
не използваш ли го ти,
то ще отлети...
......................................
Музиката ще засвири,
във сърцата ни игриви
и душата най-подир,
ще дочака своя мир...
© Вал Герх All rights reserved.