17.10.2008 г., 18:21 ч.

Времето не ме почака 

  Поезия » Друга
548 0 2
Всеки ден едно и също.
Понякога ми писва.
Оглеждам се за нещо ново,
но такова нещо липсва.

Жалко е, минават бързо дните.
Минава с тях и влакът.
Текат си някак часовете,
а пътниците чакат...

Губя се отново в тази пустош.
Празно е във хората навън.
Часовникът не спира да тик-така,
но някак странно , точно като в сън

"Да те събудя?" - отново той ме пита,
но вече времето лети пред мен.
Дали да се провикна от небето?
Може би ще чуе.



Така и не му отговорих...

© Елмаз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен ми хареса!
  • Времето не чака. Лети и не се интересува от ничие мнение. Но може би е за добро... Не знам.
    Харесва ми стиха, поздрави!
Предложения
: ??:??