12.12.2007 г., 15:23 ч.

Времето отлита... 

  Поезия » Любовна
943 0 1

Текат минути, дни и часове,
бързо времето отлита, без дори да разберем.
В този миг внезапно от мисъл озарен си, че:

Младостта е изживяна и няма да се върне
и как ли ще признаеш пред себе си, че тя е отживяла.
И пак на помощ мечтите нахлуват в теб,
копнеейки да се върне младостта и пак да познаеш любовта.
Която е сливане на две тела в нощта –
нежни думи, ласки –
луда страст до сутринта!...
Ох, мигове вечни и безкрайни, върнете ми пак младостта,

 за да мога да изживея аз пак любовта.



© Ваня Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Копнежно стихче!
    Поздрав!!!
Предложения
: ??:??