Неусетно времето минава,
а ти със мен си всеки час,
ти ме караш да се радвам,
да се смея аз на глас.
С тебе всичко е чудесно
сякаш че съм в рай,
щом погледна към очите
сърцето ми за теб страдай.
И тогава аз разбирам
колко много те ме искат
и ме карат да оставам,
да съм с тях във всеки час.
© Кармен николова Всички права запазени
Поздравление и хубав ден!