21.01.2019 г., 10:45 ч.

Времето в мен 

  Поезия » Любовна
446 2 4

Трогателен си, дявол да те вземе!

И нека този дявол да не бъда аз.

Не искам нищичко от тебе да отнемам -

ни времето, ни тихия ти глас.

 

Не искам нищо. Само да те има.

Да ме изпълваш със копнежи и мечти.

Ти виждаш, че навън е люта зима.

Поне ума ми с думички стопли.

 

Трогателен си. Трябва да те има.

Напук на времето и на студа напук.

За мен е тиха, мразовита зима.

На тебе топло ли ти е като съм тук?

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??