26.04.2012 г., 15:27 ч.

Вричане 

  Поезия » Любовна
509 0 0

 

ВРИЧАНЕ

 

Душите ни са вече слети,

аз чувствам го и знам това.

С любов и нежност са налети

догоре нашите сърца.

 

Взаимност топла ни обгръща

във мигове на студ и страх.

Животът пак във мен се връща

и сила нова аз прозрях. 


 И заедно със тази сила

да бъдем вече занапред

Със тебе всичко споделила,

за вярност давам ти обет!

 

Аз мисля, че живота твой

ти слагаш в моите ръце.

Ще бдя над твоите покои

и милвам скъпото лице.

 

Като тигрица разярена

бих бранила съпруга свой.

Дори да бъда и ранена,

пак бих се хвърлила във бой!

 

Кръвта ми - огнена стихия,

ти можеш само укроти.

От твойта обич да препия,

духът ми с твоя да лети!!!

 


© Сафия Сандерс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??