ВРИЧАНЕ
Душите ни са вече слети,
аз чувствам го и знам това.
С любов и нежност са налети
догоре нашите сърца.
Взаимност топла ни обгръща
във мигове на студ и страх.
Животът пак във мен се връща
и сила нова аз прозрях.
И заедно със тази сила
да бъдем вече занапред
Със тебе всичко споделила,
за вярност давам ти обет!
Аз мисля, че живота твой
ти слагаш в моите ръце.
Ще бдя над твоите покои
и милвам скъпото лице.
Като тигрица разярена
бих бранила съпруга свой.
Дори да бъда и ранена,
пак бих се хвърлила във бой!
Кръвта ми - огнена стихия,
ти можеш само укроти.
От твойта обич да препия,
духът ми с твоя да лети!!!
© Сафия Сандерс All rights reserved.