8.07.2007 г., 18:13 ч.

Вричане 

  Поезия
740 0 7
За теб не съм жена.
За теб не съм и цвете.
За теб не мога и да съм дъга -
пленен си ти от дъждовете.
Какъв ти дъжд - порой ужасен
копнее твоята душа.
А аз ще бъда  тук...
и ще те чакам...
Нали дъгите идват след това!

© Калина Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??