30.07.2014 г., 15:17 ч.

Вродено ми е да греша... 

  Поезия » Еротична
1355 1 4


http://facebook.com/ViorkViktorioPoetry


На мен ми е вродено, сякаш, да греша...
Затова дойдох и тази нощ, грехът си с теб да утоля.
Свали ми всичко, само страст да ми остане, сякаш е перце...
После я отмий от моето тяло с голите си две ръце!

Целувай ме, притискай, до тялото си близо ме задръж...
Такава страст в живота, знаеш, че изпитва се веднъж.
Позволявам да повярваш, че ситуацията в дланите си ти държиш,
но и двамата отлично знаем, че съм тук, за да ме задоволиш...

© Викторио Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??