3.08.2008 г., 18:18 ч.

Връх 

  Поезия
578 0 2

ВРЪХ

 

Животът ми белее,
покрит от тежък сняг
и още в мен живее
немирникът-хлапак.

 

И ден, и нощ катеря,
поел нагоре дъх -
живота да премеря
със теб, небесен връх.

 

Сред върхове от грижи
аз гледам с интерес
как моят ден се движи
към своя Еверест!

© Теодор Шамлиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??