7.01.2017 г., 13:30 ч.

Връщане 

  Поезия » Друга
520 1 1

Ако там, откъдето дойдох, е останало нещо,
то е болката от това да не бъда различна.
Ако бях те достигнала, без да стъпвам накриво и с грешки,
някой друг вместо мен би те чувствал и дишал.

 

Ала аз бях. Обърквах севера с юг многократно,
понеже компаса за дълго оставих във джоба.

Все пак разбрах. Ето, че се връщам обратно...

И така за пореден път си доказвам, че мога.

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много добре е развита темата за лутанията на мислещия човек!
Предложения
: ??:??