27.08.2007 г., 10:49 ч.

Връзка 

  Поезия
537 0 4
Толкова рано сутрин е.
Слънцето още спи.
Птиците се прозяват.
Мъж води куче в парка
и му говори.

Тайно завиждам на кучето.....

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??