14.10.2009 г., 1:08 ч.

Връзки 

  Поезия » Друга
439 0 3

 

 

Връзки.

 

Скайпове, лица, адреси,

намерения и интереси.

Дай сега да се намесим

в личните хави.

 

Снимки, коментари, смайлове,

пoлучаваш/пращаш файлове.

Хей, веднага се логни,

онлайн статуса да свети.

 

Сметка по-добре не си прави,

в чата колко часове

проседял си, без да знаеш

точно за какво.

 

 

14октомври09

софия

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??