30.03.2024 г., 9:13 ч.

Все изпреварвани 

  Поезия
138 0 0

И полицаите и полицейските кучета,

за престъпността изгубили нюх,

да я ловят хептен се отучиха

(и се тюхкат космически), -

щото в най-опасното

                            все първи се врат

„хрътките“ журналистически.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??