Mar 30, 2024, 9:13 AM

Все изпреварвани 

  Poetry
67 0 0

И полицаите и полицейските кучета,

за престъпността изгубили нюх,

да я ловят хептен се отучиха

(и се тюхкат космически), -

щото в най-опасното

                            все първи се врат

„хрътките“ журналистически.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??