5.04.2012 г., 11:29 ч.

Все към теб 

  Поезия » Любовна
1069 0 0

    Все към теб

 

 

 

Все към теб ще тичам,

ще се смея,

не ще отричам,

не ще посмея.

 

Все към теб се втурвам,

сякаш с двама ни живея,

аз безкрайно те обичам,

без теб силно ще треперя.

 

Все към теб ще плувам,

морето ме изгаря,

за устните ти ще жадувам,

аз ще бъда царят.

 

Все към теб се лутам

във горите гъсти,

да мога да избутам

клоните със пръсти.

 

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??