Все още съм тук и плача,
все още съм тук и те чакам,
все още вървя по пътя сама,
все още тебе чакам,
а в моето сърце дъждът не спира.
Душата ми е сякаш бита с камъни,
сърцето ми е някак цяло в рани.
Ти ме нарани и знаеш ли:
все още ме боли.
И знаеш ли:
Все още те обичам, въпреки
че ти ме нарани,
вървя по пътя аз сама,
ала ме боли,
обичам те и моята душа разкъсва се.
© Вера Всички права запазени